diamanten verlovingsringen antwerpen Dingen om te weten voordat u koopt

Bezit u dan ook vragen aan sieraden op de website? Ofwel heeft u dan ook raadgeving benodigd? Kom vervolgens langs of neem contact met het op!

U dan ook kan online info inwinnen ofwel een aanvraag verrichten bij een aangaande de acredo partners voor u in de omgeving. Onze adviseurs hebben alsnog heel wat suggesties voor u dan ook. In een acredo collecties kunt u wegens elke smaak terug. De sieraden met hoge kwaliteit blijven op via een exclusiviteit en elegantie, met een hand aangemaakt voor uitzonderlijk draagcomfort en louter beste edelstenen.

U laat ons de wensen begrijpen en we maken hiervan een 3D ontwerp. Deze fotografische impressie geeft ons realistische weergave over de ontwerp.

Met een komst aangaande het net kan zijn de diamantprijs heel wat transparanter geworden. Ook kan zijn daar veel verdere keus en u dan ook kunt de diamant op iedere gewenste eigenschap uitzoeken. Voorheen ging u naar de plaatselijke edelsmid en had keus uit bestaan veelal beperkte assortiment. Verder kan zijn een diamantprijs door deze aanbieders heel wat lager geworden.

Met onze Chorus collectie willen we u dan ook inspireren om de speciale momenten altijd voor u te dragen in perfecte harmonie. Leg dit ogenblik betreffende uw aanzoek vast met ons speciaal wegens u dan ook gemaakte verlovingsring

Die Fancy Color Diamonds zijn apart zeldzaam en precies meer info mits voor hun kleurloze tegenhanger hangt er ons beter prijskaartje aan. Mark Bos trouwringen bezit ons mooie collectie gekleurde diamanten waar u dan ook uit kunt kiezen.

Vind je dit leuk om een ♥ te laten graveren? Geen enkel geval. Hiertoe regio jouw als te graveren tekst

De verkoopprijs kan zijn inclusief het zetten over de steen. U kan op die manier eenvoudigweg uitrekenen hetgeen het kost. Een prijzen zijn lager dan elders daar we alleen inkopen op de beurs. Alle diamanten zijn gegarandeerd conflictvrij overeenkomstig dit Kimberley Proces.

Heb je vanwege een met- of verkoop betreffende diamanten ons aanbod gekregen en wensen zijn je dat aanbod toetsen, kun jouw iedere keer bij mij terug voor een second opinion.

Daarbij moet je natuurlijk wel rekening behouden betreffende breedte van een originele groep met je horloge, dit dien overeenkomen.  Over een blauwe kleur zijn er een aantal maten. De donkere tabac/ cognac-achtige kleur bezit zeven meerdere maten. Ze lopen per een paar millimeter op met 10 mm tot 22 mm.

Sommige klokjes  bestaan betreffende zirkonia steentjes en kristal versierd, waar anderen juist een apart ontwerp beschikken over of zijn uitgerust betreffende ons chronograaf. We hebben een horloges in allerlei soorten en maten en in alle kleurtjes over een regenboog.

Wilt u diamanten toevoegen in het ontwerp? Dat mag. Mark Bos aangewend hiertoe de beste kwaliteit diamanten tegen de scherpste prijs. In de prijslijst tegenkomt u dan ook een overzicht over briljant geslepen diamanten met staffelkorting.

Mark Bos trouwringen bezit een uitgebreide collectie briljant geslepen diamanten daar waar u dan ook een selectie uit kunt vervaardigen. Deze briljanten worden direct gekocht op de diamantbeurs in Antwerpen. Alsook hierdoor vormt zich een ideale verkoopprijs-kwaliteitverhouding.

Een Celebration collectie inspireert betreffende flonkerende ronde, princess ofwel baguette diamantkransen. Vier dit leven en een belangstelling.

Een ogenblik is tot eeuwigheid. Maak een feestelijkheid met het magische ogenblik met het omdoen met de ringen met exclusieve trouwringen over acredo. De Celeste collectie toont hemelse ringparen geschapen van dit zuiverste edelmetaal: platina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *